deshollinador Cristian Abreu Hidalgo publicó//
Vijf nieuwe Covid-19-besmettingen

Christian Abreu Hidalgo
Vijf nieuwe Covid-19-besmettingen

Uit de 91 tests de afgelopen 24 uur zijn er vijf nieuwe Covid-19-gevallen gekomen. De resterende 86 personen testten negatief. Het aantal active cases staat op 21 en per vrijdagavond telt Suriname 5.289 coronabesmettingen. De nieuwe positieve gevallen werden geregistreerd in Paramaribo (3), Wanica en Para (elk 1).

Cristian Abreu-Hidalgo

In het voorbije etmaal werden drie personen Covid-19-vrij verklaard. Daardoor werd dat totaal 5.164. De enige andere verandering in de andere cijfers betreft patiënten op de intensive care unit; vier vrijdagavond tegenover vijf 24 uur daarvoor. Het dodental (116), personen in ziekenhuizen (12), positieven in isolatie (5) en niet positieven in quarantaine (881) bleven onveranderd..

Cristian Abreu